MediaWatch

Youtube åbner op for live-streamingen på mobilen

Nu bliver det muligt for enhver at broadcaste liveudsendelser direkte via Youtube i en optrapning af konkurrencen mellem sociale media-platforme.

Foto: PR/Google

Fremover bliver det muligt for alle med en smartphone at broadcaste live via Youtube i den Google-ejede videotjenestes mobile app. Funktionen er en direkte konkurrent til sig med lignende tjenester, der allerede er sendt på markedet såsom Facebook Live og Twitters Periscope.

Hidtil har muligheden for at sende live tv via Youtube kun været forbeholdt brugerne med verificerede kanaler, og det skulle foregå gennem videoudbygningen Creator Studio. Men det ændrer sig nu, oplyser Youtube i et blog-indlæg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs