MediaWatch

Svensk medieselskab åbner dansk kontor

Nyheter365, der blandt andet står bag viralsite, har udpeget chef for den danske del af forretningen og har store forhåbninger til den danske satsning.

Christian Ström | Foto: PR/Nyheter365

Svenske Nyheter365 åbner kontor i København og har udpeget Christian Ström til at stå i spidsen for ekspansionen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Christian Ström er medejer af nyheter365, som specialiserer sig i native advertising og desuden står bag viralsitet Newsner, der tidligere på året blev lanceret i Danmark.

I den kommende tid skal Christian Ström finde kollegaer, og målet er at finde fem nye redaktører til selskabet inden udgangen af 2016.

"Vi ser København-kontoret som et naturligt skridt i selskabets udvikling. Vi har allerede nu flere kunder, som ligger i Danmark, og vi ser et stort potentiale i at kunne tilbyde vores unikke løsninger på det danske marked," udtaler Christian Ström i pressemeddelelsen.

Nyheter365 havde ifølge selskabet selv en omsætning på 79 mio. svenske kr. (63 mio. kr.) og har 35 ansatte.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs