MediaWatch

Ingen innovationsstøtte til onlinemedie for unge kvinder

Onlinemediet My Daily Space har fået afslag på støtte fra innovationspuljen. Det nystartede medie er nu i tænkeboks for at finde ud af, hvad fremtiden skal byde på.

Foto: PR/My Daily Space

Årets første uddeling fra Innovationspuljen resulterede i støtte til 11 medier, mens 18 ansøgere fik afslag. Blandt de medier, der må kigge langt efter innovationsstøtte, er My Daily Space – et online nyhedssite rettet mod unge kvinder, der officielt gik i luften i denne uge.

Afslaget er ifølge My Daily Spaces direktør, Per Ingdal, begrundet med, at Medienævnet ikke er overbevist om, at hovedparten af artiklerne på sitet vil omhandle politisk, økonomisk eller kulturelt indhold.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs