MediaWatch

Ingen innovationsstøtte til onlinemedie for unge kvinder

Onlinemediet My Daily Space har fået afslag på støtte fra innovationspuljen. Det nystartede medie er nu i tænkeboks for at finde ud af, hvad fremtiden skal byde på.

Foto: PR/My Daily Space

Årets første uddeling fra Innovationspuljen resulterede i støtte til 11 medier, mens 18 ansøgere fik afslag. Blandt de medier, der må kigge langt efter innovationsstøtte, er My Daily Space – et online nyhedssite rettet mod unge kvinder, der officielt gik i luften i denne uge.

Afslaget er ifølge My Daily Spaces direktør, Per Ingdal, begrundet med, at Medienævnet ikke er overbevist om, at hovedparten af artiklerne på sitet vil omhandle politisk, økonomisk eller kulturelt indhold.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs