MediaWatch

Tidligere Aller-direktør søsætter nyt onlinemedie

Tidligere udgiverdirektør Per Ingdal står sammen med tidligere chefredaktør i Aller bag nyt medie til yngre kvinder. Forretningen skal baseres på native annonceformater, og stifterne satser på at nå breakeven om et år.

Foto: PR/My daily space

Med en cocktail af nyheder og livsstilsjournalistik vil et nyt onlinemedie nå de yngre kvinder. Sitet My Daily Space lanceres officielt til maj, men er allerede i luften i en soft launch.

Bag det nye medie står to tidligere chefer i Aller Media: Tidligere udgiverdirektør Per Ingdal, der forlod Aller Media for to år siden i forbindelse med Se og Hør-sagen, og den tidligere chefredaktør for Vi Unge og Kig Ind, Tina Dines Appelt. Sammen stiftede de sidste år anpartsselskabet Mydailyspace ApS, der nu har udmøntet sig i en mediesatsning rettet mod yngre kvinder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs