MediaWatch

Medier afventer modtagelsen af Instant Articles

Tirsdag bliver Facebooks nye platform åbnet for alle udgivere. Metroxpress og Soundvenue er allerede om bord, mens flere andre danske medier holder sig afventende i baggrunden.

Facebook står klar til at gøre sin platform Instant Articles tilgængelig for alle udgivere i hele verden. Enkelte store medier har haft platformen i brug i godt et år, men den 12. april bliver den åbnet for alle andre brugere.

Allerede i sidste uge blev Instant Articles taget i brug af både Metroxpress og kulturmagasinet Soundvenue, som har fået tidlig adgang til servicen. Begge fortæller, at det er for tidligt at vurdere effekten af den nye måde at udgive artikler på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs