MediaWatch

4 medier blandt de 10 mest googlede hjemmesider

En analyse fra seo.dk viser, at de internationale giganter hiver mest trafik via Google. På top 10-listen er fire mediers hjemmesider.

Seo.dk, der arbejder med data om danskernes søgeadfærd, har kortlagt de mest googlede hjemmesider i Danmark i 2015. Det oplyser seo.dk i en pressemeddelelse.

Øverst på listen ligger online-leksikonet Wikipedia. Her er den estimerede Google-trafik lige over 350 mio. klik pr. år. Det er mere end dobbelt så mange som listens andenplads, der indtages Facebook. Top fire rundes af af Youtube og Google.

På femtepladsen finder man det første medie, og det er Ekstra Bladet, der sætter sig på den plads. På de to næste pladser følger DR og TV 2. Det sidste af de fire medier i top 10 er BT, der placerer sig på tiendepladsen.

"De websites, der topper listen, udmærker sig hovedsageligt ved at være kendte brands og stærke leverandører af lige netop den type indhold som danskerne søger allermest efter," siger Torbjørn Flensted, direktør og partner i seo.dk, i en pressemeddelelse.

Forsiden lige nu

Netflix vil låne flere penge til nyt indhold

Netflix vil investere tocifret milliardbeløb i nyt indhold. Det kræver flere penge på kontoen, som selskabet varsler skal hentes via yderligere lån. Gælden er næsten fordoblet på et år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere