MediaWatch

Netflix vil producere fransk serie med stjernebesætning

Streamingtjenesten satser stort med sin første fransksprogede serie, der får kendt skuespiller i hovedrollen.

Som et led i sin strategi om at blive en stor spiller uden for USA's grænser har Netflix offentliggjort planer om at sende streamingtjenestens første egenproducerede tv-serie på fransk. Det skriver Berlingske.

”Marseille” bliver navnet på tv-serien, der eftersigende får politik og korruption i den sydfranske havneby som omdrejningspunkt, og hovedrollen som byens borgmester skal spilles af franske Gerard Depardieu.

Plottet er blevet beskrevet som en europæisk udgave af en anden Netflix-serie, nærmere bestemt ”House of Cards” med Kevin Spacey i hovedrollen som politikeren Frank Underwood.

"Marseille" får premiere til maj.

Forsiden lige nu

Dalende opbakning til tv-pakker er en af TV 2's store udfordringer

Selv om det er første gang i fem år, at TV 2 lever op til sin målsætning om en overskudsgrad på 10 pct., så er TV 2-boss mere end tilfreds med de seneste års resultater. Hun udpeger danskernes svigtende opbakning til tv-pakkerne som en af TV 2's helt store udfordringer.

Fredericia Dagblad får ny chefredaktør

Efter 14 år stopper Marianne Husted som chefredaktør for at blive redaktionel souschef. Hun afløses af jourhavende på avisen, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere