MediaWatch

Det sociale medie Twitter er nede

Opdateret. Kort før klokken ti måtte mange danskere opgive at logge på det sociale medie Twitter.

Soeren Stache/AP/Polfoto/Arkiv
Foto: Soeren Stache/AP/Polfoto/Arkiv

Danskere, der normalt bruger mediet Twitter, har lige nu problemer.

Det sociale medie Twitter er nemlig nede, oplyser firmaet på sin hjemmeside.

"Nogle brugere har lige nu problemer med at få adgang til Twitter. Vi er opmærksomme på problemet og arbejder lige nu på en løsning," skriver Twitter.

Ifølge det danske medie Computerworld, er der tale om et massivt nedbrud, der nu har varet i omkring halvanden time.

Det er browserudgaven af Twitter, som har været hårdest ramt. Men lidt før klokken 11.00 er der også meldinger om, at mobiludgaven er nede.

Ingen forklaring på nedbrud

Der er tilsyneladende tale om et nedbrud, som har ramt i store dele af verden. I øjeblikket er der ikke nogle meldinger om, hvad årsagen til nedbruddet er.

Ifølge Computerworld kommer der meldinger fra brugere, der taler både tysk, italiensk, fransk og engelsk om problemerne med at logge på tjenesten.

Twitter blev lanceret i 2006 og er i dag et kæmpe globalt medie med over 320 millioner aktive brugere om måneden og en milliard unikke besøg.

På Twitter kan brugere sende helt korte beskeder til hinanden, samt følge bestemte brugere eller søgeord - de såkaldte "hashtags".

/ritzau/

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere