MediaWatch

Politiken er åben for flere samarbejder efter TDC-aftale

Et partnerskab mellem Politiken og TDC betyder, at op mod 200.000 TDC-kunder kan tilgå Politiken.dk som en del af telefon- eller internetabonnementet. Politiken er åben for flere samarbejder.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Op mod 200.000 TDC-kunder får mulighed for at gå på Politiken.dk som en del af deres abonnement. Det er resultatet af en aftale, som teleselskabet har indgået med avisen på Rådhuspladsen.

Aftalen er skruet sådan sammen, at TDC-kunderne får i alt 11 forskellige tilvalg til deres telefon- eller internetabonnement at vælge imellem. Kunderne kan vælge mellem en og tre tilvalg ud af de 11 afhængigt af deres abonnement, og tilvalgene kan skiftes ud hver måned. Det er med andre ord usikkert, præcist hvor mange der ender med at vælge Politiken.dk som deres tilvalg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs