MediaWatch

TDC indgår aftale med Netflix

Netflix er på vej ud på tv-skærmene hos TDC's tv-kunder. Det er ikke afklaret, hvornår det sker.

Foto: Paul Sakuma/AP/Polfoto/Arkiv

Netflix bliver fremover en mere integreret del af TDC's tv-løsninger. Det er resultatet af en aftale mellem den amerikanske streamingtjeneste og det danske teleselskab.

Det var egentlig ikke meningen, at nyheden skulle slippe ud nu, men en teknisk kyndig TDC-kunde opsnusede information om Netflix-aftalen i systemet. Derfor melder TDC aftalen ud nu.

"Vi har indgået en aftale med Netflix. På et tidspunkt kommer det som en del af TDC's tv-løsning, så det kommer direkte op på tv’et," siger Camilla Sebelius, kommunikationsrådgiver hos TDC.

Ifølge hende kommer det til at fungere sådan, at Netflix bliver en integreret del af tv-løsningen. Det er dog ikke inkluderet i prisen for tv-abonnementet. Kunderne skal enten overføre deres nuværende Netflix-abonnement eller købe ét gennem TDC.

Tidligt stadie

Hvornår løsningen bliver rullet ud, er der ikke nogen melding om.

"Vi er i udviklingsfasen. Jeg kan ikke sige så meget om, hvornår det kommer, fordi vi stadig er på et tidligt stadie," siger Camilla Sebelius.

TDC har i forvejen en aftale med en anden streamingtjeneste, HBO Nordic.

"Vi kan se i undersøgelser, at kunderne gerne vil se underholdningen på den store skærm, og derfor vil vi gerne tilbyde vores kunder direkte adgang til Netflix på tv-skærmen," siger Camille Sebelius.

TDC havde ved udgangen af andet kvartal i år alt i alt 1,4 mio. tv-kunder. Klart flest er tv-kunder hos Yousee.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs