MediaWatch

Telenor Danmark udnævner topchef

Direktøren for Telenor Danmark skifter status fra midlertidig til permanent topchef.

Jesper Hansen, adm. dirketør, Telenor Danmark | Foto: PR

Jesper Hansen har været i spidsen for Telenor Danmark siden juni i år. Dengang blev han indsat som midlertidig adm. direktør, men det er nu konverteret til en stilling som adm. direktør. Det oplyser Telenor Danmark i en pressemeddelelse.

Den adm. direktør er en gammel kending i selskabet. Jesper Hansen har været med i Telenor Danmarks topledelse i 15 år, og som ny mand i chefstolen skal han fortsætte Telenors transformation, som blev meldt ud for to år siden.

"Vi er i gang med at skabe fundamentet for levere bedre kundeoplevelser og komme langt hurtigere i markedet med nye produkter og relevante tjenester. Vores målsætning er, at vi skal møde kunderne, hvor de er - nemlig online. Vi skal samtidig blive mere effektive og udnytte Telenors globale skala til at indgå nye partnerskaber og skabe ny vækst i et meget presset marked," siger Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Forlist fusion

Fra Telenors topledelses side er der tillid til, at Jesper Hansen kan løfte opgaven som direktør for de danske aktiviteter.

"Jesper har en stærk strategisk forståelse og har været med til at drive Telenor Danmark langt på transformationsrejsen. I Telenor er vi vant til markeder med hård konkurrence og kunder med høje forventninger, og jeg har tillid til Jespers lederskab i netop sådant et marked. Telenor Danmark er en smidig og kundefokuseret virksomhed, som bidrager til innovation og smartere løsninger i hele koncernen. Vi fortsætter med at se på flere strategiske optioner for vores danske forretning," siger koncernchef i Telenor Group, Sigve Brekke, i en pressemeddelelse.

Telenor Danmark var i længere tid på vej mod en fusion Telia, men de planer blev lagt i graven i september, da EU-Kommisionen ikke ville give sin velsignelse af den nye store spiller på det danske telemarked.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs