MediaWatch

Telenor Danmark udnævner topchef

Direktøren for Telenor Danmark skifter status fra midlertidig til permanent topchef.

Jesper Hansen, adm. dirketør, Telenor Danmark | Foto: PR

Jesper Hansen har været i spidsen for Telenor Danmark siden juni i år. Dengang blev han indsat som midlertidig adm. direktør, men det er nu konverteret til en stilling som adm. direktør. Det oplyser Telenor Danmark i en pressemeddelelse.

Den adm. direktør er en gammel kending i selskabet. Jesper Hansen har været med i Telenor Danmarks topledelse i 15 år, og som ny mand i chefstolen skal han fortsætte Telenors transformation, som blev meldt ud for to år siden.

"Vi er i gang med at skabe fundamentet for levere bedre kundeoplevelser og komme langt hurtigere i markedet med nye produkter og relevante tjenester. Vores målsætning er, at vi skal møde kunderne, hvor de er - nemlig online. Vi skal samtidig blive mere effektive og udnytte Telenors globale skala til at indgå nye partnerskaber og skabe ny vækst i et meget presset marked," siger Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Forlist fusion

Fra Telenors topledelses side er der tillid til, at Jesper Hansen kan løfte opgaven som direktør for de danske aktiviteter.

"Jesper har en stærk strategisk forståelse og har været med til at drive Telenor Danmark langt på transformationsrejsen. I Telenor er vi vant til markeder med hård konkurrence og kunder med høje forventninger, og jeg har tillid til Jespers lederskab i netop sådant et marked. Telenor Danmark er en smidig og kundefokuseret virksomhed, som bidrager til innovation og smartere løsninger i hele koncernen. Vi fortsætter med at se på flere strategiske optioner for vores danske forretning," siger koncernchef i Telenor Group, Sigve Brekke, i en pressemeddelelse.

Telenor Danmark var i længere tid på vej mod en fusion Telia, men de planer blev lagt i graven i september, da EU-Kommisionen ikke ville give sin velsignelse af den nye store spiller på det danske telemarked.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs