MediaWatch

Aflyst norsk-svensk telebryllup sender TDC-aktien ned

Investorerne er hårde ved TDC, efter at konkurrenterne har droppet fusion.

Foto: TDC

Tele- og tvaktien falder fredag 6,6 pct. til 37,92 kr. efter meddelelsen om den kuldsejlede telefusion, efter et fald på 3,1 pct. torsdag. Da fusionen sidste år blev meddelt, steg TDC på dagen med 5,1 pct.

EU-kommissionens krav til Telia og Telenor har været så skrappe, at fusionen ikke har været værd at føre ud i livet for de to teleselskaber. Dermed ser det ud til, at den hårde konkurrence på det danske marked fortsætter.

"Vi mener fortsat, der er behov for en konsolidering til at sikre et sundt og bæredygtigt investeringsklima på mobilmarkedet herhjemme," skriver TDC's adm. direktør, Pernille Erenbjerg, i en kommentar.

Samlet ligger det danske eliteindeks C20 Cap til et minus på 1 pct. til 975,3. Kun tre aktier stiger, mens 17 aktier ligger i rødt.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs