Direktør for forlist telekæmpe: Stadig brug for konsolidering

Sammensmeltningen af Telia og Telenor i Danmark bliver ikke til noget, men konsolidering er fortsat nødvendig, mener direktør.
Hilde Tonne | Foto: Telenor/Polfoto
Hilde Tonne | Foto: Telenor/Polfoto

I sidste uge måtte Telia og Telenor droppe planerne om at lægge selskabernes danske aktiviteter sammen. Det skete, fordi det ikke lykkedes at blive enig med EU-Kommisionen om vilkårene for fusionen.

Men selvom storfusionen er død, så vil der blive færre teleselskaber i Danmark, spår Hilde Tonne, direktør for de nu skrinlagte fusionsplaner, over for Børsen.

"Vi mener fortsat, at der skal en konsolidering til på det danske telemarked for at styrke innovation og give plads til investeringer, som kan levere værdi til kunderne. Men jeg er ikke i tvivl om, at Telenor og Telia vil gøre alt, hvad vi kan for at udnytte sine respektive kompetencer og levere både innovation og gode tjenester til kunderne. Og vi har fortsat et rigtig godt samarbejde på netværkssiden," siger Hilde Tonne til Børsen.

Det var planen, at hun skulle stå i spidsen for det nye fusionerede selskab, men nu har hun i stedet fået til opgave at lukke det integrationsprojekt ned, som gik forud for den ventede fusion, som altså ikke bliver til noget.

Hilde Tonne forventer, at arbejdet med at lukke ned tager et par måneder.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også