MediaWatch

Apple udnævnes til favoritaktie hos Goldman

Amerikansk storbank ser stort potentiale i Apple og forudser store kursstigninger i fremtiden.

Foto: Mark Lennihan/AP/POLFOTO/arkiv

Apple er gået til vejrs på børsen i New York, efter at investeringsbanken Goldman Sachs har placeret aktien på sin liste over favoritinvesteringer, kaldet "conviction buy."

Goldmans analytikere peger ifølge Bloomberg News på, at investorerne fremover skal tænke på Apple som en samlet service snarere end en producent af computerudstyr og mobiltelefoner.

På grund af Apples mange loyale brugere er der således god grund til at tro, at Apple kan lukrere på og udbygge sine services, så selskabet generer store indtægter i de kommende år, mener Goldman Sachs, der også ser mulighed for at lancere en tv-service, som giver månedlige abonnementsindtægter.

Apple stiger med 2,9 pct. til 117 dollar og har, hvis man skal tro Goldman Sachs, potentiale til at nå bankens nye kursmål på 163 dollar på 12 måneders sigt.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs