MediaWatch

Apple udnævnes til favoritaktie hos Goldman

Amerikansk storbank ser stort potentiale i Apple og forudser store kursstigninger i fremtiden.

Foto: Mark Lennihan/AP/POLFOTO/arkiv

Apple er gået til vejrs på børsen i New York, efter at investeringsbanken Goldman Sachs har placeret aktien på sin liste over favoritinvesteringer, kaldet "conviction buy."

Goldmans analytikere peger ifølge Bloomberg News på, at investorerne fremover skal tænke på Apple som en samlet service snarere end en producent af computerudstyr og mobiltelefoner.

På grund af Apples mange loyale brugere er der således god grund til at tro, at Apple kan lukrere på og udbygge sine services, så selskabet generer store indtægter i de kommende år, mener Goldman Sachs, der også ser mulighed for at lancere en tv-service, som giver månedlige abonnementsindtægter.

Apple stiger med 2,9 pct. til 117 dollar og har, hvis man skal tro Goldman Sachs, potentiale til at nå bankens nye kursmål på 163 dollar på 12 måneders sigt.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs