MediaWatch

Viaplay lancerer første originalserie

MTG's streamingtjeneste barsler med sin første serie dedikeret til tjenesten. Serien går i luften næste år.

Viaplay er på vej med serien "Swedish Dicks", som bliver den første orginale serie til streamingtjenesten. Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

Med i projektet er produktionsselskabet Brain Academy og Viking Brother Entertainment. Hovedrollerne bliver indtaget af den svenske komiker Johan Glans og skuespilleren Peter Stormare, der har spillet med i film som "The Big Lebowski" og "Fargo".

"Vi er meget spændte over at kunne introducerer Viaplays første originale serie "Swedish Dicks" og derfor kunne udvide vores udbud endnu mere. Det er en international produktion, som foregår i LA med skuespillere som Peter Stormare og andre store nordiske navne. Vores brugere kan forvente en fuldstændig unik og underholdende serie," siger Jakob Mejlhede Andersen, ansvarlig for køb af indhold, programmer og programudvikling hos MTG, i pressemeddelelsen.

Serien har premiere i løbet af 2016 og vil blive vist eksklusivt på Viaplay.

MTG-koncernen er også aktiv på andre fronter inden for tv-drama. "Black Widows" er en serie, der er blevet til i samarbejde mellem MTG i Danmark, Norge og Sverige samt Viaplay. Også den serie har premiere i 2016.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs