MediaWatch

Viasat sender to nye kanaler på gaden

MTG's tv-distributør udvider det samlede tv-udbud med to nye kanaler i næste måned.

Den amerikanske serie "Californication" er blandt de serier, der kan ses på Viasats nye seriekanal. | Foto: Jordin Althaus/AP/Polfoto/Arkiv

Tv-distributøren Viasat udvider porteføljen med kanalerne Viasat Series og Viasat Film Hits 10. november, skriver Viasat i en pressemeddelelse.

Indholdet på Viasat Series vil bestå af tv-serier såsom "Empire", "Californication" og "Blue Bloods", mens Viasat Film Hits er en filmkanal, som satser på "de største blockbusters, tidsløse klassikere og prisvindende dramaer." Kanalen erstatter Viasat Film Classic og Viasat Film Drama.

”Viasat Series og Viasat Film Hits styrker vores målsætning og giver plads til de mest omtalte, efterspurgte og elskede titler på markedet. Vi har lyttet til kunderne og håber, at de bliver ligeså glade for kanalerne og programmerne, som vi er,” udtaler Kenneth Krabbe, vicedirektør med ansvar for betalings-tv og partner- og privatkundesalg i MTG Danmark.

Indholdet på begge kanaler blive tilgængeligt på Viaplay og vil være en del af Viasats filmpakker. Lanceringen af kanalerne øger Viasats samlede tv-udbud med 14 timer døgnet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs