MediaWatch

Zetland søger 10-12 journalister

Mediet opruster på mandskabsfronten forud for relancering i 2016. Samtidig er de på jagt efter nye, større lokaler.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Zetland relancerer næste år som et nyhedsmedie, der med mediet egne ord "skærer gennem nyhedsstøjen og giver overblik og perspektiv på tidens vigtigste historier". Til det formål søger Zetland nu en række journalister, fremgår det af et jobopslag.

Det drejer sig om 10-12 journalister, som ifølge jobopslaget skal være analytisk skarpe.

"Som journalist på Zetland skal du være usædvanligt velskrivende, have et skarpt analytisk blik på den komplekse verden, vi lever i – og kunne begå dig på en scene i vores journalistiske liveshows. Du skal være brændende optaget af dit stofområde og være den go-to-guy, som Zetlands medlemmer foretrækker, når de skal blive klogere på de af tidens vigtigste historier, du beskæftiger dig med," skriver Zetland om forventningerne til nye ansatte.

Det fremgår desuden, at det nye hold af journalister vil blive sat i løbet af november. Nogle vil begynde i jobbet 1. februar, mens andre først har første arbejdsdag 1. marts.

Betalingsmodel på plads

I jobopslaget fortæller Zetland også, at mediet er på jagt efter nye lokaler. I øjeblikket har mediet hjemme på Vesterbrogade i København, men med dem er Zetland "ved at vokse ud af, og derfor leder vi efter noget andet," skriver Zetland.

Mediet fortalte tidligere på ugen, hvordan betalingsmodellen til det nye Zetland bliver. Prisen bliver 99 kr. pr. måned. Mediet bliver annoncefrit, og medlemmerne kan dele artikler med kontakter på sociale medier, som så kan læse gratis med.

På den økonomiske front meldte mediet i september ud, at det har rejst 8 mio. kr. i ny kapital fra private investorer. Zetland oplyste ved samme lejlighed, at der arbejdes på at hente yderligere seks mio. kr. i mediestøtte og fra private fonde.

Zetland har hidtil især fokuseret på singler og på sine live-arrangementer. Med relanceringen i 2016 skal et dagligt nyhedsudbud føjes til paletten.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs