MediaWatch

Zetland henter 8 mio. kr. fra private investorer

Mediet har været rundt med hatten i hånden og har rejst 8 mio. kr. i frisk kapital. Flere millioner skal komme til i fremtiden.

Lea Korsgaard og Hakon Mosbech, to af folkene bag Zetland. | Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Zetland meldte i april ud, at mediet ville rejse 16 mio. kr. for at kunne opfylde sin ambition om at relancere sig selv som et nichemedie med et dagligt nyhedsudbud.

Meldingen kom, efter Zetland havde sikret sig 350.000 kr. i innovationsstøtte. Og i juli kunne Zetland meddele, at en crowdfunding-kampagne havde resulteret i over 500.000 kr.

Mediet tager nu yderligere et skridt mod det samlede beløb. Zetland har nemlig rejst 8 mio. kr. fra private investorer, skriver Zetland på sin hjemmeside.

Jagter mere kapital

Den ledende af de nye investorer hedder Ditlev Bredahl.

"Han er 42 år og sådan en iværksætter, der befinder sig i et nyt land, hver anden gang man ringer til ham. Han bor i London og er CEO for OnApp, som hjælper andre virksomheder med cloud-teknologi (det har ikke noget med skyer at gøre). Det er ikke det første firma, Ditlev har haft succes med," skriver Zetland om den nye investor.

De øvrige investorer er Annemette Færch, der er formand for Færchfonden, og Ebbe Knudsen, der bl.a. var med til at vende en truende konkurs i gulvvarmefirmaet Devi A/S, der siden blev solgt til Danfoss.

Jagten efter kapital slutter ikke her. Zetland er i gang med at rejse yderligere 6 mio. kr. i mediestøtte og fra private fonde.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs