MediaWatch

Altinget.dk kåret som gazelle-virksomhed

Børsen udpeger onlinemediet Altinget.dk som vækstvirksomhed.

Efter fire år med en fordobling af væksten kan netmediet Altinget.dk nu kalde sig for en såkaldt Børsen gazelle-virksomhed.

"Vi er naturligvis stolte. Med den økonomiske vækst følger også en markant trafikvækst, og i dag er vores samfundsrolle på linje med nichedagblade som Kristeligt Dagblad og Information. Men vi har ambition om mere. De næste to år i hvert fald forventer vi at blive gazelle igen," skriver Altingets stifter og udgiver, Rasmus Nielsen, i en pressemeddelelse.

Netmediet Altinget.dk blev etableret i 2000 og udgiver i dag 20 nicheportaler med fokus på den politiske udvikling inden for emner som bl.a. EU, sundhed og arbejdsmarkedet.

Det abonnementsfinansierede netmedie havde 661.919 sidevisninger i august ifølge seneste opgørelse fra FDIM.

Sidste efterår brød Altinget for første gang udover landets grænser og etablerede søsterselskabet Altinget.se, som dækker svensk politik fra Riksdagen i Stockholm.

For at blive udråbt til en gazelle-virksomhed af Børsen kræver det, at selskabet har afleveret fire på hinanden følgende årsrapporter, der som minimum har formået at fordoble enten nettoomsætningen eller bruttoresultatet over perioden. I 2015 er 1449 virksomheder blevet udnævnt som gazeller. De fordeler sig på 790 debutanter og 659 selskaber, som tidligere har været gazeller.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs