MediaWatch

Altinget.dk kåret som gazelle-virksomhed

Børsen udpeger onlinemediet Altinget.dk som vækstvirksomhed.

Efter fire år med en fordobling af væksten kan netmediet Altinget.dk nu kalde sig for en såkaldt Børsen gazelle-virksomhed.

"Vi er naturligvis stolte. Med den økonomiske vækst følger også en markant trafikvækst, og i dag er vores samfundsrolle på linje med nichedagblade som Kristeligt Dagblad og Information. Men vi har ambition om mere. De næste to år i hvert fald forventer vi at blive gazelle igen," skriver Altingets stifter og udgiver, Rasmus Nielsen, i en pressemeddelelse.

Netmediet Altinget.dk blev etableret i 2000 og udgiver i dag 20 nicheportaler med fokus på den politiske udvikling inden for emner som bl.a. EU, sundhed og arbejdsmarkedet.

Det abonnementsfinansierede netmedie havde 661.919 sidevisninger i august ifølge seneste opgørelse fra FDIM.

Sidste efterår brød Altinget for første gang udover landets grænser og etablerede søsterselskabet Altinget.se, som dækker svensk politik fra Riksdagen i Stockholm.

For at blive udråbt til en gazelle-virksomhed af Børsen kræver det, at selskabet har afleveret fire på hinanden følgende årsrapporter, der som minimum har formået at fordoble enten nettoomsætningen eller bruttoresultatet over perioden. I 2015 er 1449 virksomheder blevet udnævnt som gazeller. De fordeler sig på 790 debutanter og 659 selskaber, som tidligere har været gazeller.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs