MediaWatch

Børsen lancerer ny debatserie

Erhvervsavisen vil sætte skub i debatten om erhvervslivets vilkår og inviterer topchefer og eksperter til at deltage.

Under navnet "Danmark forfra" lancerer Børsen i dag en ny debatserie. Det skriver avisens ansv. chefredaktør, Anders Krab-Johansen, i dagens leder.

Debatten vil vare de kommende tre uger, og topchefer og kloge hoveder kommer til at give deres bud på, hvordan dansk erhvervsliv får luft under vingerne, og hvordan der skabes grobund for nye danske erhvervssucceser. Første deltager i debatten er Arlas topchef, Peder Tuborgh.

"Alle (virksomheder, red.) behøver ikke at være store – slet ikke. Men i en verden, hvor grænserne falder, skal det være muligt at vokse sig stor, selvom hovedkontoret bliver i Danmark. Når virksomhederne vokser med udgangspunkt i Danmark, betyder det investeringer, udvikling og jobskabelse herhjemme," skriver Anders Krab-Johansen i dagens leder i Børsen om baggrunden for debatten.

Debatten kan følges på social medier på hashtaget #dkforfra.

Det er langt fra første gang, at Børsen med længere kampagner sætter spot på dele af erhvervslivets forhold og udfordringer. Blandt de tidligere indsatser har været debatkampagnen "Det næste Danmark" og de to journalistiske serier "Jorden rundt" og "Hvad kan vi danskere?".

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs