MediaWatch

Børsen lancerer ny debatserie

Erhvervsavisen vil sætte skub i debatten om erhvervslivets vilkår og inviterer topchefer og eksperter til at deltage.

Under navnet "Danmark forfra" lancerer Børsen i dag en ny debatserie. Det skriver avisens ansv. chefredaktør, Anders Krab-Johansen, i dagens leder.

Debatten vil vare de kommende tre uger, og topchefer og kloge hoveder kommer til at give deres bud på, hvordan dansk erhvervsliv får luft under vingerne, og hvordan der skabes grobund for nye danske erhvervssucceser. Første deltager i debatten er Arlas topchef, Peder Tuborgh.

"Alle (virksomheder, red.) behøver ikke at være store – slet ikke. Men i en verden, hvor grænserne falder, skal det være muligt at vokse sig stor, selvom hovedkontoret bliver i Danmark. Når virksomhederne vokser med udgangspunkt i Danmark, betyder det investeringer, udvikling og jobskabelse herhjemme," skriver Anders Krab-Johansen i dagens leder i Børsen om baggrunden for debatten.

Debatten kan følges på social medier på hashtaget #dkforfra.

Det er langt fra første gang, at Børsen med længere kampagner sætter spot på dele af erhvervslivets forhold og udfordringer. Blandt de tidligere indsatser har været debatkampagnen "Det næste Danmark" og de to journalistiske serier "Jorden rundt" og "Hvad kan vi danskere?".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs