MediaWatch

Eniro klar med app til Apple Watch

Søgetjenesten Krak bliver tilgængelig i en light-version på Apples smartwatch.

Søgevirksomheden Eniro hopper ombord på Apples smartwatch med en app til selskabets største lokale søgetjeneste Krak. Det skriver Eniro i en pressemeddelelse.

Der er tale om light-version af Kraks app til smartphones. App'en giver brugeren mulighed for at søge på 12 udvalgte søgekategorier såsom restauranter, barer og tankstationer.

”Med Apple Watch tager de såkaldte ’wearable’ teknologier et helt nyt skridt, og det passer perfekt til at kunne have Krak med dig på en smart måde. Vores spidskompetence er at levere hurtige, præcise svar på, hvor du finder det, du søger i nærheden, og det er helt oplagt at lægge vores lokale søgning ind i dit Apple Watch,” udtaler Allan Jakobsen, adm. direktør for Eniro Danmark, som står bag Krak, i meddelelsen.

Eniro Danmark udgiver blandt andet online- og mobilsøgetjenesterne Krak, Proff og De Gule Sider samt Mostrup Vejviser, Den Røde Lokalbog og Kraks Kortbøger. I Danmark har Eniro ca. 260 ansatte.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs