MediaWatch

Eniro fik trecifret million-underskud i Danmark

Både trykte og digitale forretninger gik tilbage i Eniro, der tabte trecifret millionbeløb. Det får revisoren til at løfte pegefingeren.

Foto: Jens Panduro/Polfoto/Arkiv

Det danske selskab bag Krak og De Gule Sider, Eniro Danmark, tabte over 100 mio. kr. i 2014, skriver Børsen.

Eniros samlede underskud i 2014 landede på 102,7 mio. kr. Det dækker over et tab på driften på 24 mio. kr. i samt at selskabet måtte nedskrive aktiver for godt 80 mio. kr. Resultatet får egenkapitalen til at dale til 292,9 mio. kr. Omsætningen faldt 13 pct. i 2014. Både de trykte medier og den nyere digitale forretning blev ramt.

"Eniro Danmark har ikke været i stand til at realisere en fremgang i den digitale omsætning, der modsvarer den stigende brug af virksomhedens digitale og mobile tjenester," fremgår det af regnskabet ifølge Børsen.

Eniro Danmark har tabt over 400 mio. kr. de seneste fire år, og det har fået selskabets revisor, PWC, til at give selskabet en løftet pegefunger i regnskabet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs