MediaWatch

Eniro udpeger ny finansdirektør

Søgevirksomheden har fundet en ny permanent finansdirektør, efter den seneste røg ud i maj.

Foto: Jens Panduro/Polfoto/Arkiv

Fredrik Sandelin skal være finansdirektør for Eniro. Det skriver det svenske selskab i en fondsbørsmeddelelse.

Han tiltræder 1. november og afløser Maria Åkrans. Hun har været konstitueret på posten siden maj i år, hvor Roland Andersen stoppede på posten. Fredrik Sandelin kommer fra en lignende stilling i IT-selskabet Caperio.

"Fredrik har stor erfaring fra direktionsposter og har stor indsigt i strategisk arbejde og forretningsudvikling. Jeg ser frem til at arbejde sammen med både Fredrik og de andre medlemmer af selskabets ledelse om at relisere Eniro Going Forward-strategien og dermed positionere Eniro endnu stærkere i det lokale marked for søgnings- og digitale marketingsløsninger," siger Eniros topchef, Stefan Kercza, i fondsbørsmeddelelsen.

Maria Åkrans fortsætter i selskabet indtil nytår.

Eniro står herhjemme bag bl.a. Krak og har været gennem en turbulent tid de seneste år. Politianmeldelse af en tidligere topchef, flere nedjusteringer og større nedskæringer har præget nyhedsstrømmen fra selskabet.

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs