MediaWatch

DR3 afprøver rent Snapchat-format

Over de næste uger vil DR3 teste et programformat, der udelukkende kan ses via Snapchat.

DR3 eksperimenterer i en ny "programserie" over de næste uger med brugergenereret indhold og den nye, unge distributionskanal, Snapchat. Der skriver DR Kommunikation.

Konceptet, der er døbt "Snapkortet", vil udelukkende bestå af de få sekunders indslag på Snapchat, der produceres af udvalgte Snapchat-brugere i forskellige dele af landet, der får til opgave at portrættere deres by.

Hver tirsdag bliver stafetten sendt videre til et nyt hold, der så skal sætte deres by på "Snapkortet". Programmet er det førset, DR sender udelukkende på Snapchat.

”Det er jo en del af konventionerne for at bruge Snapchat, at man ikke kan redigere, ligesom man kunne, hvis man optog en dokumentar. Vi har i stedet castet deltagerne og instrueret dem, og på den måde er det, vi sender ud, vinklet. Og så er det også en fordel, at vi får lov at komme rundt i landet på en måde, som intet andet medie giver mulighed for lige nu,” siger Lasse From, redaktør i DR Ung.

Stafetten indledes i Aalborg og når bl.a. til Hillerød, Aabenraa og Ringsted, skriver DR.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs