Ekstra Bladet kan have bragt opdigtet interview

Avisens interview med argentinsk fodboldstjerne, som er lavet via freelancejournalist, kan være opdigtet. Artiklen er nu trukket tilbage.
Gonzalo Higuain. | Foto: Salvatore Laporta/AP/Polfoto/Arkiv
Gonzalo Higuain. | Foto: Salvatore Laporta/AP/Polfoto/Arkiv

Torsdag bragte Ekstra Bladet et længere interview med den argentinske fodboldstjerne Gonzalo Higuaín, som bl.a. roste danske FC Midtjylland, som Higuaíns eget hold, Napoli, skulle møde samme aften.

Efterfølgende har Ekstra Bladet trukket artiklen tilbage, skriver TV 2. Årsagen: Det er slet ikke sikkert, at interviewet med Gonzalo Higuaín overhovedet har fundet sted.

"Det kan sagtens være, vi er blevet taget virkelig alvorligt i røven," sagde Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen, i ugens udgave af Presselogen, hvor han dog ikke vil afvise, at interviewet kan have fundet sted.

Interviewet var kommet i stand via en italiensk freelancejournalist i samarbejde med sportsavisen Corrierre dello Sport. Avisen har dog ikke været i kontakt med Corrierre dello Sport, men har kommunikeret direkte med freelancejournalisten bl.a. via mail.

En dansk journalist i Italien, som Presselogen har været i kontakt, har ikke kunnet få bekræftet, at den pågældende freelance journalist eksisterer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også