MediaWatch

Wall Street Journal-ejer angriber FT med ny mobilapp

Financial Times bliver udfordret på sin hjemmebane i Londons finanscentrum med ny mobilapp.

Foto: Mark Lennihan/AP/Polfoto

Ejeren af avisen Wall Street Journal, Dow Jones, lancerer en ny mobilapp, som skal kapre læsere i Londons finanscentrum, hvor Financial Times sidder tungt på læserne, skriver the Guardian.

Mobilapp'en vil indeholde finansielle historier fra avisen the Times, som også hører under Dow Jones, ejet af Rupert Murdoch, samt fra the Journal og Financial News. App'en får navnet WSJ City og vil være gratis, når den lanceres, selvom dele af indholdet stammer fra betalingsmedier.

"Over tid vil vi gerne erobre det territorium, som Financial Times har afgivet," siger Dow Jones topchef William Lewis til the Guardian.

App'en ses som Rupert Murdochs seneste forsøg på at ekspandere yderligere i Storbritannien og udfordre den evige konkurrent Financial Times, som i sommer fik ny ejer i japanske Nikkei. Tidligere tiltag har været en relancering af Wall Street Journal som broadsheet i Europa og et digital samsalg med the Times målrettet erhvervskunder. 

Wall Street Journal har 1800 journalister ansat verden over.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs