MediaWatch

Amazon spærrer salg af andre streamingtjenester

I et forsøg på at fremme egen videoservice afskærer Amazon for salget af konkurrenters tjenester.

Amazons topchef og stifter Jeff Bezos | Foto: Ted S. Warren/AP/POLFOTO/arkiv

Torsdag kom det frem, at verdens største virksomhed for onlinehandel har spærret salget af Apple og Googles streaming tv-enheder. Trækket er et forsøg fra Amazon side på at fremme sin egen videoservice kaldet Prime Time, som for eksempel er tilgængelig på Microsoft Xbox og Sony Playstation.

Det skriver Financial Times.

"Det er vigtigt, at de afspillere, vi sælger, fungerer godt med Prime Time for at undgå forvirring blandt forbrugerne. Roku, Xbox, Playstation og Fire tv er fremragende valg," siger Amazon.

Amazons træk er en del af en tendens blandt virksomheder, der beskæftiger sig med streamingtjenester. Virksomhederne har benyttet sig af flere forskellige taktikker - lige fra kontrol med udstyr, særlige tilbud om indhold til distribution - i et forsøg på at tiltrække det største publikum til det voksende marked for digitale medier.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs