MediaWatch

Amazon Prime opruster med europæisk tv-chef

Den amerikanske streamingtjeneste Amazon Prime Instant Video, der netop har købt Top Gear-teamet, udvider nu med en europæisk tv-chef.

Foto: Stefan Rousseau/AP/Polfoto/Arkiv

Den amerikanske streamingtjeneste Amazon Prime Instant Video har ansat en europæisk chef, skriver fagmediet TBIVision

Det bliver British Telecom's snart tidligere tv-chef, Alex Green.

Nyheden kommer dagen efter, Amazon kunne annoncere, at man har overhalet Netflix og hyret den oprindelige Top Gear-trio Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond til at udvikle et nyt bilprogram.

Green’s rolle bliver at varetage driften i Storbritannien og Tyskland, hvor Prime Instant Video allerede findes, og stå for udrulning i resten af Europa.

Alex Green skal rapportere til Amazon Prime Instant Video's europæiske chef Jay Marine, som er den person, der lukkede handlen med Clarkson og team om at søsætte et streamet motor-show fra 2016.

Hverken Amazon eller BT har ønsket at kommentere jobskiftet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs