MediaWatch

Apple sælger flere iPhones end forventet

Techgiganten har modtaget flere forudbestillinger på de nye iPhones end tidligere. Den øgede efterspørgsel kommer især fra Kina.

Foto: Eric Risberg/AP/Polfoto

Salget af de nye iPhones går over al forventning.

Apple præsenterede iPhone 6S og iPhone 6S Plus i sidste uge, og virksomheden fortæller mandag, at flere har forudbestilt de nye telefoner over weekenden, end det var tilfældet med sidste års opdateringer.  

Techgiganten afviser at oplyse det præcise tal, men analytikere vurderer over for Reuters, at antallet af bestillinger ligger på omkring 4,25 millioner enheder, hvilket er godt 250.000 flere i forhold til den seneste opdatering af den populære smart phone. Samtidig forventer Apple at sælge op mod 10 millioner styk, når telefonerne kommer i handlen i slutningen af måneden.

Det øgede salg skyldes især, at kineserne har haft mulighed for at forudbestille de nye iPhones i den første weekend efter præsentationen. Det var ikke muligt sidste år, hvor de kinesiske myndigheder først skulle godkende telefonen, før den kunne komme i handlen.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs