MediaWatch

Apple lancerer to nye iPhones og stor iPad

Kameraet samt ny berøringsflade var den helt store nyhed, da Apple præsenterede de nyeste iPhone-telefoner.

Foto: Eric Risberg/AP/Polfoto

Apple har onsdag aften præsenteret den nye iPhone 6s, iPhone 6s Plus og iPad Pro med tastatur samt en såkaldt stylus, der fungerer som en pen til skærmen.

Kameraet på de nye telefoner er blevet opgraderet til 12 megapixel, hvilket skal sættes i forhold til, at de foregående fire modeller havde otte megapixel.

Begivenheden blev afholdt i San Francisco med Apples vanlige flair for branding og amerikansk begejstring.

"De mest avancerede iPhones nogensinde," sagde Tim Cook begejstret, da han præsenterede de nye modeller.

En af de største nyheder på de nye modeller var såkaldt "3D touch"-teknologi. Det betyder, at man kan trykke let på skærmen, lidt hårdere og endnu hårdere - alt efter hvilket funktion, man vil kalde frem på telefonen.

De nye telefoner ligner umiddelbart de gamle. "De ser ens ud, men vi har ændret alt ved de nye iPhones," sagde Tim Cook.

De nye telefoner gør brug af iOS 9-styresystemet, som lanceres 16. september, og de fås i fire farver. Sølv, guld, grå samt en form for rosa.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs