MediaWatch

Medie: Teliasonera og Telenor gør klar til udsalg

De to telegiganter har strikket et forslag sammen for at få grønt lys til den planlagte fusion på det danske marked, skriver Reuters.

Foto: Henning Hjorth/Polfoto/Arkiv

Teliasonera og Telenor er klar til at sælge op til 40 pct. af deres netværk for at få grønt lys til den planlagte fusion på det danske marked.

Reuters skriver, at det svenske og det norske selskab har strikket et nyt tilbud sammen efter, at deres oprindelige forslag om at sælge 2100 megahertz og udleje 15 pct. af kapaciteten er blevet mødt med skepsis i markedet.

Det nye tilbud indebærer, at en køber får adgang til det fusionerede selskabs netværksteknologi. Telenor er desuden klar til at frasælge BiBob, der har mellem 140.000 og 150.000 danske kunder, viser et dokument til EU-Kommissionen, som Reuters har set.

Teliasonera og Telenor annoncerede sine fusionsplaner i december sidste år. Siden da har EU-Kommissionen med konkurrencekommissær Margrethe Vestager i spidsen flere gange udskudt sin deadline for en beslutning vedrørende fusionen.

Seneste melding lyder på, at der vil blive truffet en afgørelse 16. september.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs