MediaWatch

Jobindex løfter både top- og bundlinje

Jobportalen er i fremgang, men lufter bekymring for udviklingen i resten af 2015.

Kaare Danielsen, adm. direktør, Jobindex

Halvårsregnskabet fra Jobindex viser, at selskabet kommer ud af årets første halvår med et plus før renter og skat på lige over 40 mio. kr. Det er 71 pct. mere end året før.

Også toplinjen vokser. Nettoomsætningen lander på 129 mio. kr. mod 105 mio. kr. i 2014. Der er med andre ord fremgang at spore, men sådan bliver det formentlig ikke ved med at være resten af året, vurderer Jobindex.

"Væksten på jobmarkedet er dog gået i stå i 2. kvartal, og antallet af jobannoncer på internettet er gået lidt tilbage i maj, juni og juli, og vi forventer nu, at jobmarkedet vil være uændret resten af året. Antallet af annoncer er dog på grund af sæsonudsving og ferier alt andet lige ca. 15 pct. lavere i 2. halvår end i 1. halvår, og vi forventer derfor en lidt mindre omsætning og overskud i 2. halvår end i 1. halvår," skriver Jobindex i dagens halvårsregnskab.

Computerworld i positiv udvikling

Ud over Jobindex, som fylder hovedparten af selskabets aktiviteter, har selskabet også Computerworld og Stepstone under sine vinger.

Ifølge regnskabet er Computerworld inde i en positiv udvikling, når man måler på salget, mens Stepstone fremviser et underskud. Computerworld blev en del af Jobindex i 2013 med købet af IDG Danmark.

Jobindex kom ud af 2014 med et overskud før renter og skat på 46,5 mio. kr. Det tal har selskabet altså allerede næsten nået med plusset på lige over 40 mio. kr. i årets første halvår. Forventningerne til året lyder på et overskud før renter og skat på 70 mio. kr. Tidligere var forventningen "over 60 mio. kr."

Jobindex er noteret på First North-børsen på Nasdaq OMX Copenhagen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs