Jobindex-direktør overtager styringen i Stepstone

Kaare Danielsen, adm. direktør i Jobindex, overtager direktørrollen i datterselskaberne Stepstone og It-jobbank, som selskabet opkøbte sidste år.

Jobindex's adm. direktør, Kaare Danielsen, vil fremover også stå i spidsen for den danske del af jobportalerne Stepstone og It-jobbank, som Jobindex købte sidste år.

Det skriver Jobindex i en meddelelse.

Stepstone og it-jobbanks hidtidige direktør Bettina Ravn har valgt at stoppe som direktør, efter at hun de seneste 14 måneder har gennemført en succesfuld flytning af Stepstone og It-jobbanks it-systemer til Jobindex's platform.

Med Kaare Danielsen i spidsen for Stepstone og It-jobbank satser Jobindex på "at sætte yderligere fokus på koordineringen og synergierne" mellem de tre jobdatabaser, som blev forenet, da Jobindex købte dem af tyske Axel Springer sidste år, skriver selskabet i meddelelsen.

Jobindex kom ud af 2014 med en nettoomsætningen for koncernen som helhed på 214 mio. kr. og et driftsoverskud på 46 mio. kr. før skat og renter. Det er en stigning på 94 pct. i overskuddet, der var på 24 mio. kr. i 2013, mens nettoomsætningen her endte på 135 mio. kr.

Efter opkøbet af Stepstone og It-jobbank sidder Jobindex samlet på over 60 pct. af markedet for internetjobannoncer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også
Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter