MediaWatch

Per Fanefjord Laursen stopper på MediaWatch

En veteran og pioner i dansk mediejournalistik takker af. Per Fanefjord Laursen stopper på MediaWatch efter mere end 10 år som medieanalytiker og journalist.

En epoke er slut. Per Fanefjord Laursen, 56, har efter mere end 10 år som medieanalytiker og journalist valgt at stoppe på MediaWatch. 

Per har i lang tid været tilknyttet MediaWatch som selvstændig, og planen er at fortsætte tilværelsen som selvstændig og tilknytte en række nye kunder. Han flytter nu sin arbejdsbase til bureaugruppen IPG Mediabrands, der også udgør kernen i hans fremtidige virke.

”Per har spillet en stor og betydningsfuld rolle for opbygningen og udviklingen af MediaWatch. Han er et velkendt navn i dansk mediejournalistik og har været med til at bevise, at det er muligt at lave fagjournalistik, som læserne vil betale for. Vi kommer til at savne Per, men har også stor respekt og forståelse for hans lyst til, at der skal ske noget andet,” siger Anders Heering, chefredaktør, Watch Medier.

MediaWatch er det første af i dag seks medier, der tilsammen udgør Watch Medier – og samtidig blandt de allerførste medier, der satsede på abonnementsfinansieret journalistik på nettet. Efter gennem flere år at have kæmpet med økonomien har MediaWatch de seneste tre år været en sund forretning. Samtidig er fokus ændret sig, så MediaWatch i dag i højere grad end tidligere fremstår som et erhvervsmedie, ligesom der er skruet op for både nyhedsflow og – fokus.

”Det har været en fantastisk rejse med MediaWatch de seneste ti år, og jeg er stolt over at have bidraget til den succes, som mediet er blevet. Jeg er sikker på, at MediaWatch og den dygtige redaktion går en lys fremtid i møde. Så det er selvfølgelig med blandede følelser, men jeg kan også mærke, at tiden er moden til forandring,” siger Per Fanefjord Laursen.

MediaWatch redaktionen består i dag af redaktør Louise Reseke og journalisterne Christian Carlsen og Thomas Nygaard Madsen. Det forventes desuden, at en afløser til Per Fanefjord Laursen snart er på plads.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs