MediaWatch

Jeremy Clarkson: Jeg blev tilbudt et comeback

Den tidligere Top Gear-vært Jeremy Clarkson siger, at BBC tilbød ham at komme tilbage i spidsen for bilprogrammet.

Jeremy Clarkson med sine to medværter Richard Hammond og James May | Foto: Stefan Rousseau/AP/Polfoto/Arkiv

Føljetonen om fyringen af Top Gear-værten Jeremy Clarkson vil tilsyneladende ingen ende tage. Tidligere på ugen blev Chris Evans præsenteret som ny vært, men nu er der nyt fra Jeremy Clarkson.

Han fortæller nemlig, at BBC tilbød ham at vende tilbage som Top Gear-vært. Det skriver The Guardian.

"Jeg havde et møde med en af BBC's topfolk i sidste uge, og de spurgte, om jeg ville komme tilbage til Top Gear, men det var aldrig en mulighed," siger Jeremy Clarkson ifølge det britiske medie.

Værtstjansen er i stedet gået til Chris Evans. Han har senest været radiovært, men skal altså nu optræde i levende billeder.

Jeremy Clarksons to tidligere medværter fra bilprogrammet, Richard Hammond og James May, har sagt, at de heller ikke vil vende tilbage til Top Gear. De tre tidligere værter barsler angiveligt med et nyt bilprogram, og det vil blive præsenteret inden for de kommende uger.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs