MediaWatch

Jeremy Clarkson: Jeg blev tilbudt et comeback

Den tidligere Top Gear-vært Jeremy Clarkson siger, at BBC tilbød ham at komme tilbage i spidsen for bilprogrammet.

Jeremy Clarkson med sine to medværter Richard Hammond og James May | Foto: Stefan Rousseau/AP/Polfoto/Arkiv

Føljetonen om fyringen af Top Gear-værten Jeremy Clarkson vil tilsyneladende ingen ende tage. Tidligere på ugen blev Chris Evans præsenteret som ny vært, men nu er der nyt fra Jeremy Clarkson.

Han fortæller nemlig, at BBC tilbød ham at vende tilbage som Top Gear-vært. Det skriver The Guardian.

"Jeg havde et møde med en af BBC's topfolk i sidste uge, og de spurgte, om jeg ville komme tilbage til Top Gear, men det var aldrig en mulighed," siger Jeremy Clarkson ifølge det britiske medie.

Værtstjansen er i stedet gået til Chris Evans. Han har senest været radiovært, men skal altså nu optræde i levende billeder.

Jeremy Clarksons to tidligere medværter fra bilprogrammet, Richard Hammond og James May, har sagt, at de heller ikke vil vende tilbage til Top Gear. De tre tidligere værter barsler angiveligt med et nyt bilprogram, og det vil blive præsenteret inden for de kommende uger.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs