MediaWatch

TV 2 henter ny digital redaktionschef hos Ekstra Bladet

Ny digital redaktionschef på TV 2 skal være med til bla. at give programindholdet et stærkere og længere liv på nettet.

Redaktionschef på Ekstra Bladet Linette Krøger Jespersen skifter til TV 2. Her skal hun være digital redaktionschef på områderne livsstil, underholdning og TV 2's programindhold, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

"Linette er en stærk journalistisk profil, der kan arbejde med alle de digitale værktøjer og være med til at binde TV 2-organisationen bedre sammen. Vi er klar til næste skridt i TV 2's digitale udvikling, hvor vi ikke kun kigger på trafik, men også på at levere dybere kvalitetsoplevelser, hvor vi blandt andet bruger TV 2's stærke programindhold til at få vores kunder til at bruge mere tid på TV 2's digitale platforme," udtaler TV 2's digitale chef, Peter Brüchmann.

På Ekstra Bladet har Linette Krøger Jespersen fungeret som igangsætter, jourhavende, kriminalreporter og senest redaktionschef på eb.dk.

Hun starter i sin nye stilling 1. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs