MediaWatch

TV 2 henter ny digital redaktionschef hos Ekstra Bladet

Ny digital redaktionschef på TV 2 skal være med til bla. at give programindholdet et stærkere og længere liv på nettet.

Redaktionschef på Ekstra Bladet Linette Krøger Jespersen skifter til TV 2. Her skal hun være digital redaktionschef på områderne livsstil, underholdning og TV 2's programindhold, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

"Linette er en stærk journalistisk profil, der kan arbejde med alle de digitale værktøjer og være med til at binde TV 2-organisationen bedre sammen. Vi er klar til næste skridt i TV 2's digitale udvikling, hvor vi ikke kun kigger på trafik, men også på at levere dybere kvalitetsoplevelser, hvor vi blandt andet bruger TV 2's stærke programindhold til at få vores kunder til at bruge mere tid på TV 2's digitale platforme," udtaler TV 2's digitale chef, Peter Brüchmann.

På Ekstra Bladet har Linette Krøger Jespersen fungeret som igangsætter, jourhavende, kriminalreporter og senest redaktionschef på eb.dk.

Hun starter i sin nye stilling 1. september.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs