MediaWatch

Stéphanie Surrugue ny USA-korrespondent for DR

TV 2-vært skifter til DR Nyheder og skal dække den amerikanske valgkamp i 2016.

Stéphanie Surrugue skifter til september TV 2 ud med et nyt hos DR. Her bliver hun en del af DR Nyheders korrespondenthold og skal rapportere fra USA sammen med Johannes Langkilde.

Hun tiltræder i DR til september og tager over som korrespondent i forbindelse med, at den nuværende USA-korrespondent, Oliver Routhe Skov, vender hjem til Danmark.

”Udlandsstoffet ligger i mit blod; både journalistisk og privat. Som 26-årig kørte jeg gennem ørkenen til Bagdad for at dække Saddam Husseins fald, og lige siden har jeg grebet enhver mulighed for at komme ud i verden for at fortælle de store og de væsentlige historier, om så det har været præsidentvalg i USA og Frankrig eller jordskælv i Haiti,” siger Stéphanie Surrugue i en pressemeddelse.

Første oplæring i Danmark

Den første tid vil hun bruge i Danmark på at sætte sig ind i korrespondentrollen og lære DR Nyheder bedre at kende, inden valgkampen i USA for alvor begynder efter årsskiftet.

Stéphanie Surrugue har i en årrække arbejdet på Politiken; særligt med udlandsreportage og kulturstof. De seneste fire år har hun været tv-vært på TV 2 og redaktionschef på ’Kulturen på News’.

Her er de nominerede tv-værter og -personligheder

Puslespil med TV 2s 'Go' værter 

Go'morgen-vært bliver pressechef hos Liberal Alliance

News klar med nyt kulturmagasin i primetime 

Her er vinderne af TvPrisen 2012

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs