MediaWatch

E-handelsfirma under Bonnier køber op

Sverige største havesite er blevet opkøbt af e-handelsfirma, som Bonnier ejer.

Foto: Janus Engel/Polfoto/Arkiv

E-handelsfirmaet Adlibris Group, som er ejet af mediekoncernen Bonnier, har købt Sveriges største have-site Odla.nu, skriver Bonnier i en pressemeddelelse.

Opkøbet sker som et led i en vækststrategi, der skal gøre Adlibris Group til nordens "mest inspirerende og prisbillige" e-handelsvirksomhed inden for bøger, hobby og livsstil.

"Havearbejde er et segment med et stærk lokalt præg, hvor e-handel stadig er underudviklet, hvilket gør det til et spændende område for os. Det er også et område, som er totalt på linje med vores andre segmenter,"udtaler adm. direktør for Adlibris Group, Johan Kleberg.

Adlibris Group består i forvejen af boghandelssitet Adlibris, film- og tv-sitet Discshop og Bamba.se, et e-handelssite inden for børneudstyr.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs