MediaWatch

E-handelsfirma under Bonnier køber op

Sverige største havesite er blevet opkøbt af e-handelsfirma, som Bonnier ejer.

Foto: Janus Engel/Polfoto/Arkiv

E-handelsfirmaet Adlibris Group, som er ejet af mediekoncernen Bonnier, har købt Sveriges største have-site Odla.nu, skriver Bonnier i en pressemeddelelse.

Opkøbet sker som et led i en vækststrategi, der skal gøre Adlibris Group til nordens "mest inspirerende og prisbillige" e-handelsvirksomhed inden for bøger, hobby og livsstil.

"Havearbejde er et segment med et stærk lokalt præg, hvor e-handel stadig er underudviklet, hvilket gør det til et spændende område for os. Det er også et område, som er totalt på linje med vores andre segmenter,"udtaler adm. direktør for Adlibris Group, Johan Kleberg.

Adlibris Group består i forvejen af boghandelssitet Adlibris, film- og tv-sitet Discshop og Bamba.se, et e-handelssite inden for børneudstyr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs