MediaWatch

Viaplay styrker pr-indsats på dansk marked

MTG opruster med en pr-manager på det danske marked, der alene skal arbejde med streamingtjenesten Viaplay.

Lotus Ankjær Hedebroe er ansat som dansk pr-manager for MTG’s streamingtjeneste Viaplay, skriver Børsen.

Det er første gang, at MTG investerer i lokale kræfter, hidtil er pr-arbejdet udført fra Sverige og MTG's hovedbase i Stockholm. Kampen om de markedsandele på det danske streamingmarked er for længst i gang, og nu opruster MTG altså i konkurrencen med især Netflix og TV 2 Play.

”Vi vil gerne i kontakt med ham, der gerne vil se sport med gutterne hender, der kan lide realityshow, dem, der er til kvalitetsserier eller en god film og familier, der gerne vil have underholdning til børnene,” siger Lotus Ankjlr Hedebroe til Børsen.

Hun er uddannet cand comm. Fra RUC og kommer fra en stiling som seniorrådgiver i kommunikationsvirksomheden Corporate Communications Denmark.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs