MediaWatch

Altinget har fundet økonomichef til ekspansion

Økonomichef med fortid fra Huset Mandag Morgen skal holde styr på finanserne i Altinget, der har søsat ambitiøs vækstplan.

Det bliver 47-årige Eva Elsborg, som fremover skal styre finanserne i den voksende netavis Altinget, skriver netmediet i en pressemeddelelse.

Eva Elsborg er blevet ansat i en nyoprettet stilling som økonomichef for Altinget i Danmark og Sverige. Hun kommer fra en stilling som økonomichef i Humac, hvor hun har været de seneste otte år. Inden da var Eva Elsborg i en årrække økonomi- og administrationschef hos Huset Mandag Morgen. Hun er uddannet som registreret revisor i 1994.

Altinget har været på jagt efter en økonomichef som et led i netmediets ønske om at træde på speederen for at vokse og åbne i flere lande. Altingets mål er at gå fra to til trecifret omsætning de næste fem år og erobre nye markeder.

Altinget vil nå 100 mio. i omsætning i 2020

I den forbindelse ønskede Altinget en økonomichef med erfaring fra større virksomheder med en omsætning over 100 mio. kr. Økonomichefen skal samtidig være garant for, at forretningen ikke bliver sat over styr i den ekspansion, kursen nu er sat mod, har ejer og stifter, Rasmus Nielsen, tidligere fortalt.

I forbindelse med de voksne vækstmål har Rasmus Nielsen desuden stiftet et nyt ejerselskab, Rasmus Nielsen Holding ApS, som er paraply for Altingets danske og svenske aktiviteter, og med det husets første professionelle bestyrelse, der har fået den tidligere adm. direktør for Metro International, Per Mikael Jensen, som formand.

Mere fra MediaWatch

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs