MediaWatch

Altinget har fundet økonomichef til ekspansion

Økonomichef med fortid fra Huset Mandag Morgen skal holde styr på finanserne i Altinget, der har søsat ambitiøs vækstplan.

Det bliver 47-årige Eva Elsborg, som fremover skal styre finanserne i den voksende netavis Altinget, skriver netmediet i en pressemeddelelse.

Eva Elsborg er blevet ansat i en nyoprettet stilling som økonomichef for Altinget i Danmark og Sverige. Hun kommer fra en stilling som økonomichef i Humac, hvor hun har været de seneste otte år. Inden da var Eva Elsborg i en årrække økonomi- og administrationschef hos Huset Mandag Morgen. Hun er uddannet som registreret revisor i 1994.

Altinget har været på jagt efter en økonomichef som et led i netmediets ønske om at træde på speederen for at vokse og åbne i flere lande. Altingets mål er at gå fra to til trecifret omsætning de næste fem år og erobre nye markeder.

Altinget vil nå 100 mio. i omsætning i 2020

I den forbindelse ønskede Altinget en økonomichef med erfaring fra større virksomheder med en omsætning over 100 mio. kr. Økonomichefen skal samtidig være garant for, at forretningen ikke bliver sat over styr i den ekspansion, kursen nu er sat mod, har ejer og stifter, Rasmus Nielsen, tidligere fortalt.

I forbindelse med de voksne vækstmål har Rasmus Nielsen desuden stiftet et nyt ejerselskab, Rasmus Nielsen Holding ApS, som er paraply for Altingets danske og svenske aktiviteter, og med det husets første professionelle bestyrelse, der har fået den tidligere adm. direktør for Metro International, Per Mikael Jensen, som formand.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs