MediaWatch

Altinget topscorer i ny innovationsstøtte-runde

12 hele eller delvise tilsagn om støtte og 16 afslag om penge fra mediestøttens innovationspulje er resultatet af den nyeste ansøgningsrunde. Altinget er den absolutte topscorer med over tre mio. kr., som skal bruges på webtv.

Tolv håbefulde ansøgere kan hæve hænderne over hovedet og se frem til at få del i 2015's 20 mio. kr. øremærket til innovationsprojekter i mediebranchen. Det skriver Kulturstyrelsen i en pressemeddelelse.

Af de tolv godkendte projekter har seks fået tilsagn om fuld støtte, mens den anden halvdel har fået færre støttekroner, end projekterne havde ansøgt om. Blandt de nye modtagere er blandt andet Altinget, Zetland, Magasinet CSR, som udgives af Horisont Gruppen, og bloggen Denfri.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs