MediaWatch

Revisor nægter fyret Eniro-topchef ansvarsfrihed for mareridts-år

Eniros fyrede topchef Johan Lindgren bør ikke holdes ansvarsfri for selskabets turbulente 2014, mener selskabets revisor, PWC, der uddyber mistanken mod den tidligere direktør.

Foto: Jens Panduro/Polfoto/Arkiv

Opdateret kl. 11.55 - Når selskabet bag Krak og De Gule Sider, Eniro, i morgen samler ejerne og aktionærerne til generalforsamling, bliver et centralt punkt at placere ansvaret for selskabets mareridts-år.

Her har Eniros danske topchef, Stefan Kercza, intet at frygte, hvis man spørger selskabets revisor, Pricewaterhousecoopers (PWC). I Eniros årsregnskab for 2014 anbefaler revisionshuset således, at Stefan Kercza og bestyrelsen i Eniro ikke skal stå til regnskab for året. Revisorernes anbefaling er ingen overraskelse, idet ansvarsfriheden for ledelsen er en standardprocedure i forbindelse med generalforsamlinger i svenske virksomheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs