MediaWatch

Politiken.dk taber hvert 3. klik - men vinder 50.000 profiler

Otte dage efter Politiken.dk indførte sin nye login-strategi, har 50.000 læsere oprettet en brugerprofil, mens trafikken er barberet til to tredjedele. En succes, siger ansv. chefredaktør Bo Lidegaard.

Foto: /ritzau/arkiv/Jens Dresling/

Relanceringen af Politiken.dk har på kort tid lavet dybe forandringer i avisens digitale fundament. Godt en uge efter er status et drastisk trafikfald og en markant vækst i den registrede læserkreds, siger chefredaktør Bo Lidegaard.

”Status efter otte dage er, at vi har over 50.000 nye brugerprofiler,” siger Bo Lidegaard, der uddyber, at de 50.000 ligger ud over de omkring 20.000 digitale abonnenter, avisen i forvejen har.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs