MediaWatch

Lidegaard: ”I dag laver vi et stunt”

Læserne bliver i dag mødt med en sort skærm og krav om at oprette en brugerprofil på Politiken.dk, hvis de vil læse med. Det er et klart signal om nye tider, men dog kun i dag, siger chefredaktør Bo Lidegaard.

En sort skærm med teksten: "Det er helt sort, hvis du ikke har en profil", og en musepil forvandlet et nøglehul, hvor man kun kan skimte ind til indholdet på Politiken.dk, møder i dag brugerne på Politiken.dk.

Forsiden på Politiken.dk er blevet ændret og den gratis, anonyme adgang er blevet begrænset fra 15 til fem artikler om måneden. Vil man læse mere, skal man som minimum oprette en brugerprofil. Det er et signal om nye tider, siger chefredaktør Bo Lidegaard, hvis avis sidste efterår satte ambitionen om at gå fra ca. 18.000 betalende brugere til 100.000 i 2017. Til det formål vil avisen have flere til at registrere sig for at kunne målrette indhold og annoncer bedre.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs