MediaWatch

Krak-ejer henter ny dansk direktør fra Nets

Ny direktør for Eniro Danmark har bl.a. karriererødder i TDC.

Foto: PR-foto

Eniro får ny dansk landechef efter selskabets hidtige chef, Stefan Kercza, i december blev forfremmet til koncernchef for hele den svenskejede koncern.

1. marts giver Stefan Kercza direktør-stafetten videre til Allan Jakobsen, der kommer fra en stilling som SVP (senior vice president) i Nets Financial Services, fremgår det af en meddelelse fra Eniro Danmark, der bl.a. driver Krak og De gule sider.

Allan Jakobsen har som Stefan Kercza rødder i telebranchen fra ledende stillinger i TDC i Schweiz og Sverige, og det er bl.a. erfaringen fra det konkurrenceprægede online- og mobilmarked, der kvalificerer Allan Jakobsen ifølge koncernchefen.

Dansker skal ride stormen af i kriseramt Krak-ejer

”Jeg er meget glad for at kunne give ansvaret for vores danske datterselskab videre til Allan, der kommer med en stærk baggrund inden for ledelse og forretningsudvikling, og som samtidig har en personlighed og ledelsesstil, der til fulde lever op til Eniros værdier. Med Allan i spidsen er jeg overbevist om, at Eniro Danmark kan fortsætte de seneste års stabile udvikling med fokus på profitabel vækst og daglig eksekvering, som har gjort os i stand til at erobre markedsandele på et digitalt annoncemarked i vækst,” siger Stefan Kercza, koncernchef i Eniro i meddelelen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs