MediaWatch

Tv-selskaber vil lukke dør for teleselskaber på nettet

I Sverige har cheferne for fire store tv-selskaber, MTG, SBS Discovery, TV4 og STV sendt et åbent brev til regeringen for at sikre netneutralitet. De frygter teleselskaber vil forskelsbehandle på nettet.

Foto: Colourbox

Fire store tv-selskaber appellerer til den svenske regering om at sikre, at internettet forbliver en åben og neutral platform for alle aktører, skriver Resumé.

I et åbent brev stilet til tre svenske ministre opfordrer topcheferne i MTG TV, SBS Discovery, Bonniers TV4 Group og STV regeringen til at sikre netneutralitet, så ingen kan sætte sig som gatekeeper på internettet og det indhold, der distribueres her.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs