MediaWatch

Musk spekulerer i lavere pris på Twitter

Elon Musk stiller igen spørgsmålstegn ved antallet af rigtige profiler på det sociale medie. ”Twitter nægter at fortælle os det,” siger han.

Foto: Patrick Fallon/REUTERS / X03007

44 mia. dollar kan være for dyr en pris for Twitter, og derfor kan opkøbet af det sociale medie falde til jorden.

Det erkendte Elon Musk mandag All-In Summit i Miami ifølge Financial Times.

”Det afhænger virkelig af mange faktorer. Jeg venter stadig på en form for logisk forklaring på antallet af falske eller spam-konti på Twitter. Og Twitter nægter at fortælle os det. Det virker mærkeligt,” svarede Elon Musk, da han blev spurgt om handlen kan falde til jorden.

Tesla-stifteren sagde videre, at han mener, at mindst 20 pct. af profilerne på Twitter er falske. Han spekulerede samtidig i, at helt op til 90 pct. kan være falske profiler.

Tidligere har Twitter sagt, at fem pct. af profilerne falske. Musk sagde videre i Miami, at det vil være misinformation, hvis tallet er højere.

Musk satte fredag sit køb af Twitter på pause med henvisning til usikkerhed om antallet af falske profiler. Vælger Elon Musk at droppe handlen, kan han risikere at skulle betale en bøde til Twitter på en mia. dollars.


Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs