MediaWatch

Amerikansk streamingfusion rammer kort efter dansk lancering og TV 2-aftale

Den kommende streamingtjeneste Skyshowtime, der blev annonceret onsdag, vil udfase Paramount+ som selvstændig tjeneste i Danmark. Hvad det betyder for det nystartede samarbejde med TV 2 er uafklaret. Analytiker vurderer, hamskiftet vil øge presset på dansk indhold.

Foto: PR/TV 2

Rettet 20.8. kl. 11.20: Det korrekte tal for antallet af tv-episoder og film på Paramount+ i DK er 6000. Tallet, der først fremgik af artiklen, 140.000 tv-episoder og 3.600 film, dækker hele ViacomCBS' bagkatalog og produktioner. MediaWatch beklager fejlen.

Få måneder efter amerikanske ViacomCBS kastede anker på det danske tv-marked med lanceringen af streamingtjenesten Paramount+ i marts står tjenesten til et hamskifte, der udfaser brandet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs