MediaWatch

Schibsted-chef i spidsen for DBA-bestyrelse

Efter Schibsteds overtagelse af DBA og Bilbasen er der sat nyt bestyrelseshold med tre profiler med rødder i Schibsteds øvrige nordiske markedspladser.

Christian Printzell Halvorsen er ny bestyrelsesformand for Schibsted Danmark, der bl.a. rummer DBA | Foto: PR/Schibsted

Schibsted har sat nyt bestyrelseshold for DBA og Bilbasen, som den norske mediekoncern overtog formelt i sidste uger.

I bestyrelsesspidsen for Schibsted Denmark ApS er Christian Printzell Halvorsen indtrådt, der er executive vice president for Schibsted Nordic Marketplaces og adm. direktør for finn.no, der er den norske pendant til dba.dk.

Ud over nordmanden består bestyrelsen af Robin Suwe, chef for forretningsudvikling i Schibsted Nordic Marketplaces. Han er også tidligere chef i Blocket, der er Sveriges svar på DAB.

Derudover er Anna Catharina Skommevik, finanschef - SVP Finance - for bl.a. Nordic Marketplaces i Schibsted, kommet til.

De danske aktiviteter i DBA og Bilbasen fulgte med, da Schibsted sidste år købte købte Ebays rubrikmarkeder i en handel til 9,2 mia. dollar.

Mens Schibsteds datterselskab Adevinta driver Ebays internationale markedsplads ligger de skandinaviske aktiviteter i Schibsted Nordic Marketplaces, som foruden DBA også rummer Finn i Norge, Blocket i Sverige og Tori i Finland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs