MediaWatch

Schibsted-chef i spidsen for DBA-bestyrelse

Efter Schibsteds overtagelse af DBA og Bilbasen er der sat nyt bestyrelseshold med tre profiler med rødder i Schibsteds øvrige nordiske markedspladser.

Christian Printzell Halvorsen er ny bestyrelsesformand for Schibsted Danmark, der bl.a. rummer DBA | Foto: PR/Schibsted

Schibsted har sat nyt bestyrelseshold for DBA og Bilbasen, som den norske mediekoncern overtog formelt i sidste uger.

I bestyrelsesspidsen for Schibsted Denmark ApS er Christian Printzell Halvorsen indtrådt, der er executive vice president for Schibsted Nordic Marketplaces og adm. direktør for finn.no, der er den norske pendant til dba.dk.

Ud over nordmanden består bestyrelsen af Robin Suwe, chef for forretningsudvikling i Schibsted Nordic Marketplaces. Han er også tidligere chef i Blocket, der er Sveriges svar på DAB.

Derudover er Anna Catharina Skommevik, finanschef - SVP Finance - for bl.a. Nordic Marketplaces i Schibsted, kommet til.

De danske aktiviteter i DBA og Bilbasen fulgte med, da Schibsted sidste år købte købte Ebays rubrikmarkeder i en handel til 9,2 mia. dollar.

Mens Schibsteds datterselskab Adevinta driver Ebays internationale markedsplads ligger de skandinaviske aktiviteter i Schibsted Nordic Marketplaces, som foruden DBA også rummer Finn i Norge, Blocket i Sverige og Tori i Finland.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs