MediaWatch

International ekspansion trak Watch Medier i minus i 2020

De danske kerneaktiviteter løftede sig i 2020 hos Watch Medier, som dog måtte indkassere røde tal på bundlinjen for første gang siden 2014 efter investeringerne i norsk og tysk lancering. Indflytning hos ejeren JP/Politikens Hus står for døren.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Den danske forretning tjente flere penge end året forinden, mens de internationale vækstambitioner, der blev skudt i gang i 2020 med lanceringen af nye medier i Tyskland og Norge, gav røde tal på bundlinjen. Omtrent sådan kan 2020 opsummeres for Watch Medier, som MediaWatch er en del af, og som er ejet af JP/Politikens Hus.

Bruttofortjenesten voksede med omkring 25 pct. til 57,7 mio. kr., ligesom driftsresultatet for den danske del af forretningen gik frem og landede på 16,4 mio. kr. – en vækst på godt 80 pct. Investeringer i lanceringerne af FinanzBusiness i Tyskland og FinansWatch i Norge i foråret 2020 belastede regnskabet, som endte med et resultat før skat på 2,2 mio. kr. og et underskud efter skat på 1,4 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs